• Plantegninger

Kastrupvej 96B Allindelille, 4370 Store Merløse

Villa | 171 m2|4 vær.

Kontantpris 1.600.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.701 kr.

2 plans villa i Allindelille

Velkommen til et hjem fyldt med potentialer, beliggende i det naturskønne område ved Store Merløse, nærmere bestemt på Kastrupvej 96B i Allindelille. Denne ejendom, med en grund på 728 m² og en samlet boligflade på 171 m², indbyder til et familieliv med dens tre værelser, køkken, stue, badeværelse, toilet og alrum.

Allerede ved ankomsten til den lyse entre, som møder dig med en indbydende trappe til første sal, fornemmer man hjemmets åbne atmosfære. Toilettet er praktisk placeret lige ved entréen, hvilket er ekstra bekvemt for gæster og dagligdagen i hjemmet. Den stueetage, der udfolder sig fra entréen, byder på en velproportioneret vinkelkøkken fra IKEA, der tilbyder masser af plads til madlavning og sociale stunder. Herfra kan man bevæge sig videre igennem en præsentabel gang, som leder til et badeværelse. Hjemmets hjerte, den store og lyse vinkelstue, er et indbydende rum med rigelig plads til både hverdagens afslapning og gæsternes underholdning. Fra stuen er der direkte adgang til et værelse, som kunne fungere perfekt som gæsteværelse eller hjemmekontor. På første salen venter en stor, multifunktionel alrum, som tilfører huset en ekstra dimension af fælles familieliv eller hobbyrum. Herudover findes yderligere to værelser, der giver plads til privatliv og ro. Udendørslivet på denne ejendom er også noget helt specielt, med den rummelige grund, som giver mulighed for både leg og afslapning i husets have.

Det skal nævnes, at ejendommen ligger i en ideel afstand fra Ringsted, kun ca. 10 minutters kørsel, hvor der findes godt med indkøbsmuligheder, adgang til motorvejsnettet og stationen. For børnefamilierne er det værd at bemærke, at Allindelille Friskole, med tilhørende vuggestue og børnehave, ligger en kort gåtur fra ejendommen. Den omkringliggende natur inviterer til udflugter og oplevelser nær Haraldsted sø og Ringsted Oplevelsessti, mens nabobyerne byder på lokale faciliteter som skoler, daginstitutioner, handlemuligheder og fritidsaktiviteter.

Denne ejendom præsenterer sig som et overordentligt tiltalende hjem for den pladskrævende familie, som sætter pris på både husets rummelighed, den charmerende beliggenhed og det tætte samfund, der findes i Allindelille og de nærliggende landsbyer. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise dig alle mulighederne i dette hjem.

Fakta om boligen
Boligareal: 171 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1880/1987
Grundstørrelse: 728 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.600.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.701 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.320 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.374 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

René Lauridsen Kryger

Daglig leder, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Ejendomsmægler MDE
Estate Ringsted - Peter Dinesen
Mobil. 2341810

Om kommunen

INDBYGGERE

36.356

GRUNDSKYLD

7,000‰

KOMMUNESKAT

26,10%

SKOLER

8

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.456 kr./md.
Børnehave 1.842 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
71 m
Indkøb:
3,91 km
Daginstitution:
615 m
Skole:
562 m
Sport og fritid:
4,27 km
Sundhed:
6,94 km
Ladestandere:
5,59 km
Lynladere:
7,74 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Ny pris

  Åbent hus med tilmelding: lør 22/06 kl. 11.00 - 11.30

  Bakken 74, 4370 Store Merløse

  1.395.000

  Villa | 3 vær. | 147 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.