• Plantegninger

Egevej 31 5800 Nyborg

Villa | 95 m2|4 vær.

Kontantpris 1.425.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.876 kr.

Er I på udkig efter en lys bolig, der opfylder ønsket om tre værelser og en rummelig garage? Så tag et kig på Egevej 31. Her får nemlig ikke blot opfyldt disse kriterier, men også en yderst attraktiv beliggenhed i Nyborg, der danner de perfekte rammer om hverdags- og familielivet. For med Nyborg Friskole og daginstitutionen Kastaniehuset indenfor 600 meter, vil I nemt kunne få hverdagen til at rulle. Og når der skal handles ind, kan I nyde den praktiske nærhed til Meny, der ligger næsten lige om hjørnet.

Udenfor præsenterer boligen sig nydeligt med en gul murstensfacade, hvide vinduesrammer og et sort tag. De arkitektoniske træk, både indvendigt og udvendigt, afspejler byggeåret 1965, som også præger mange af de andre huse i nabolaget.

Indenfor er en af de helt store kvaliteter i boligen lysindfaldet. Vinkelstuen er indrettet med et dejligt, sydvendt vinduesparti mod haven, som bidrager til et fantastisk lys hele dagen. Fra stuen er der udgang til et terrasseområde, der i sommerhalvåret næsten giver en følelse af ekstra kvadratmeter. Køkkenet ligger på den anden side af vinkelstuen og ville således være oplagt at inkludere i rummet, hvis I ønsker at modernisere med køkkenalrum. Alternativt kan stuen indrettes med både spisesektion og dagligstue.

Den anden del af huset er indrettet med to værelser og endnu en stue - her med mulighed for at lave et ekstra værelse. Rummene er lyst og venligt indrettet, så det vil blot kræve en tur med malerpenslen ved indflytning. I samme afdeling finder I et pænt badeværelse med separat bruseniche og vaskefaciliteter.

Som nævnt er haven et skønt opholdssted i sommerhalvåret. Foruden terrassen byder den nemlig på flere solrige områder, et hyggeligt anneks og et stort drivhus, hvor I kan dyrke tomater, agurker, krydderurter mm. Til ejendommen hører en god garage, som for mange af nabohusenes tilfælde er blevet inddraget og godkendt til beboelse.

Når I ønsker at udforske naturen og byen i nærområdet, er der også god mulighed for det. For med Nyborgs bedste kælkebakke i "baghaven", er børnene sikret garanti for leg og sjov i vintermånederne. Fra adressen tager det desuden blot et kvarter at gå til centrum, og der er det oplagt at planlægge ruten, så I kan gå langs lystbådehavnen og nyde den smukke udsigt over marinaen.

Dejlig villa i et dejligt område, så kort kan det siges. Bestil en fremvisning i dag hos Estate Flemming Thomsen.

Fakta om boligen
Boligareal: 95 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1965
Grundstørrelse: 693 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.425.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.876 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 8.285 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.540 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Flemming Thomsen

Ejendomsmægler
Estate Flemming Thomsen
Mobil. 4033 4440

Om kommunen

INDBYGGERE

32.193

GRUNDSKYLD

12,800‰

KOMMUNESKAT

26,30%

SKOLER

4

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.848 kr./md.
Børnehave 2.096 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
97 m
Indkøb:
464 m
Daginstitution:
367 m
Skole:
386 m
Sport og fritid:
1,54 km
Sundhed:
925 m
Ladestandere:
693 m
Lynladere:
1,76 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Nyhed

  Hjortevænget 118, 5800 Nyborg

  1.595.000

  Villa | 4 vær. | 107 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.