1 / 26

+ 23

 • Plantegninger
Nyhed!

Hjortevænget 118 5800 Nyborg

Villa | 107 m2|4 vær.

Kontantpris 1.595.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.980 kr.

Drømmer I om at bosætte jer tæt på strand og skov? Så bør I tage et kig på denne charmerende villa i Skovparken. På blot 10 minutter kan I gå til både skov og strand i nærområdet, der byder på mange skønne naturoplevelser. Selve boligen har et fantastisk lysindfald og mange unikke kvaliteter - herunder blandt andet et stort og indbydende køkkenalrum, to rummelige værelser og et lækkert udeområde med en stor træterrasse. Lyder det spændende? Så fortsæt endelig læsningen.
Huset ligger som det sidste på vænget med udsigt til store, grønne områder fra to sider af huset og let adgang til Skovparkens øvrige vænger. Via stisystemer bliver I ført rundt i Skovparken, blandt andet til 365Discount, Skovparkens Børnehus, minigolf, ishus og videre ind mod centrum af Nyborg. Der er desuden mange gode legepladser i nærområdet og gåafstand til Strandvænget, hvor børnene - og de voksne - kan kigge på dyr, tænde op i bålet eller tage en forfriskende dukkert i bæltet fra én af de mange små skov-strande.
Charme og hygge er prioriteret højt ude såvel som inde. Villaen er opført i træ, så huset emmer af stemning. Dette forlænges naturligvis helt ind i boligen, hvor en hyggelig pejs og smukke Utzon mahognigulve bidrager til en varm og hjemlig atmosfære.
Boligens hjerte er det store køkkenalrum, der ligger åbent til stuen. Her er god plads til, at I kan samles på kryds og tværs af aktiviteter i rummet. Køkkenet er et elegant design fra Ikea og komplet med en stor, specialfremstillet bordplade i træ med rigelig plads til f.eks. syltning og bagning.
To kan blive til tre. På nuværende tidspunkt er der prioriteret to store værelser, men tidligere har det ene værelse været delt op i to. Dette kan reetableres, hvis I ønsker tre værelser. Boligen afrundes af et nydeligt badeværelse og en entré.
I hele huset vil I opleve et fantastisk lysindfald fra husets mange vinduer, ovenlysvinduer og terrassedøre, som leder jer ud på den store træterrasse i haven. Terrassen er perfekt til havemøbler, og den bliver sandsynligvis jeres fortrukne sted til grillaftener i solnedgangens skær. Den smukke have er spændende beplantet med bl.a. træpæoner, kirsebær, roser og træer, så den er hyggelig året rundt. Samtidig rummer den plads til f.eks. drivhus, køkkenhave og leg i helt ugenerte områder. Helt unikt er også, at I fra huset kan se både solen stå op i øst og gå ned i vest.
Udearealerne suppleres af en carport og et skur. Der er desuden fiber, Skovparkennet og elregningen nedbringes af et solcelleanlæg.
Kontakt Estate Flemming Thomsen for en fremvisning.

Fakta om boligen
Boligareal: 107 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1975/1999
Grundstørrelse: 913 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.595.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.980 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.284 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.328 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Flemming Thomsen

Ejendomsmægler
Estate Flemming Thomsen
Mobil. 4033 4440

Om kommunen

INDBYGGERE

32.193

GRUNDSKYLD

12,800‰

KOMMUNESKAT

26,30%

SKOLER

4

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.848 kr./md.
Børnehave 2.096 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
307 m
Indkøb:
1,16 km
Daginstitution:
323 m
Skole:
2,08 km
Sport og fritid:
501 m
Sundhed:
2,68 km
Ladestandere:
590 m
Lynladere:
3,6 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Egevej 31, 5800 Nyborg

  1.425.000

  Villa | 4 vær. | 95 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.