• Plantegninger

Dalgasvej 11 Frederiks, 7470 Karup J

Villa | 196 m2|7 vær.

Kontantpris 1.195.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.496 kr.

Søger I jeres kommende hjem, hvor børnene trygt kan færdes på egen hånd, og hvor der er et blomstrende foreningsliv, som man nemt bliver en del af, så lad os vise jer denne hyggelige bolig, der ligger på en stille villavej med sikker skolevej til børnene.

Kender I ikke allerede Frederiks kan vi fremhæve det gode miljø, hvor det er trygt at færdes for alle. Frederiks er en velfungerende by, der har meget at byde på og især skal vi fremhæve foreningslivet, der er mangfoldigt og ikke mindst svømmehallen. Derudover er der lægehus og indkøbsmuligheder, og skal man pendle efter jobbet, så er der let adgang til de nærliggende byer Karup og Viborg, der kun ligger ca. 9 og 20 minutters kørsel fra boligen.

Den hyggelige villa vi her skal se er opført i 2 plan og den ligger på en grund på 1.082 kvm, hvor der tillige er anlagt en stor flisebelagt indkørsel og en garage på 28 kvm. Der er sket istandsættelse og der er fortsat mulighed for at I kan tilsætte jeres eget præg.

Det hyggelige leverum, hvor man samles når man kommer hjem fra jobs og skole, udgøres af det åbne køkken, der ligger sammen med alrum/stue, hvor lyset strømmer ind. Her sørger en brændeovn for at bidrage med varme på de kølige dage. Derudover kan der åbnes op ud til en flisebelagt terrasse, hvor det brede udhæng giver delvis overdækning og udepejsen giver hyggestemning. Stueplan rummer endvidere en afdeling med entré, badeværelse og 3 værelser samt i forbindelse med køkkenet et praktisk bryggers. Tager man vindeltrappen op til førstesalen, træder man op i stuen, der har videre udgang til en udsigtsaltan. Etagen har endvidere en afdeling med 2 værelser og et badeværelse.

Uderummet er velanlagt og haven er lukket af, så det er trygt at have børn og dyr til at lege omkring. I haven er der både græsarealer med plads til leg, et område med højbede og et drivhus samt et redskabsskur alt sammen rammet ind af en høj hæk.

Denne bolig er et oplagt valg til børnefamilien, da der er gode indretningsmuligheder, en skøn have og en central beliggenhed.

Fakta om boligen
Boligareal: 196 m²
Stue/Værelser: 2/7
Kælderstørrelse: 0 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1965
Grundstørrelse: 1082 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.195.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.496 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 6.987 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.560 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Lasse Christensen

Ejendomsmægler MDE
Estate Viborg Mægleren
Mobil. 2674 2773

Om kommunen

INDBYGGERE

97.472

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

24

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.927 kr./md.
Børnehave 2.030 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
291 m
Indkøb:
301 m
Daginstitution:
913 m
Skole:
367 m
Sport og fritid:
404 m
Sundhed:
388 m
Ladestandere:
714 m
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Solvænget 18, Frederiks, 7470 Karup J

  1.495.000

  Villa | 6 vær. | 172 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.