• Plantegninger

Højkildevej 11 Ørum, 8721 Daugård

Villa | 288 m2|8 vær.

Kontantpris 1.995.000 kr. Ejerudgift pr. md. 2.161 kr.

Her er boligen til dig som ikke blot søger et nyt hjem - men et hjem der fortæller en historie. Med sin tidligere funktion som købmandsbutik tilbyder Højkildevej 11 en unik kombination af charme, historie og moderne bekvemmeligheder. Med beliggenhed i maleriske Ørum By, et landsbysamfund præget af hygge, ro og fællesskab, er dette hjem det ideelle sted for dig, der ønsker at leve livet i et trygt og fredeligt miljø.

Den tætte afstand til naturen giver mulighed for udendørs leg og oplevelser for både børn og voksne. Her er rig mulighed for flotte gå, løbe og MTB-ture. Med blot få kilometer til Daugård By får du adgang til alle nødvendige faciliteter, herunder multihallen, dagligvarebutik, skole samt institutioner. Og med Daugård Strand og Hedensteds smukke golfbane inden for få minutters kørsel er der også her rig mulighed for at nyde naturen og evt. dyrke golfsporten.

Her får man en bolig fyldt med potentiale. Uanset om du søger plads til den store familie, ønsker at huse flere generationer under samme tag, eller drømmer om at etablere et liberalt erhverv som eks. dagplejemor, hjemmeklinik eller måske Bed & Breakfast? - ja så er det kun fantasien, der sætter grænser her.

Boligen har gennemgået en gennemgribende renovering og står helt indflytningsklar. Du får her det bedste fra land og by og en bolig med plads og luft omkring dig. Boligen er lys og moderne og udover boligens mange kvadratmeter får du bl.a. også et Nilan genvindingsanlæg, pillefyr fra 2017, solfanger til varmt vand og gulvvarme i køkken-alrum, entré/fordelingsgang samt badeværelse i stueetagen.

De fantastiske udearealer med den skønne lukkede terrasse er et perfekt sted til afslapning og socialt samvær. Nuværende ejer har endda tilkøbt nabogrunden på 460m² som følger med i handlen - det åbner op for endnu flere muligheder for en ny ejer. Grunden er allerede byggemodnet og kan eventuelt sælges fra eller benyttes til forskellige projekter såsom etablering af jordvarmeanlæg for yderligere energioptimering eller måske en parklignende prydhave eller sågar værkstedsfaciliteter.

Ørum By er mere end bare en by - det er en hyggelig landsby med et stærkt sammenhold og blomstrende fællesskab. Med den store fælles naturlegeplads der danner rammerne med grillplads og shelters, skaber Ørum en følelse af samhørighed og livsglæde i lokalsamfundet.

Til de skolesøgende børn, kører der skolebus gennem Ørum og videre til Daugård, Hedensted og Vejle.

INDRETNING:
Præsentabel entré/fordelingsgang med klinkegulv med gulvvarme, direkte adgang til køkkenet, fransk dobbeltdør til stue/multirum samt opgang til tagetagen. Skønt køkken-/alrum med spiseplads, udgang til terrasse og klinkegulv med gulvvarme samt fransk dobbeltdør med adgang til stor spise- og opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse. Multirum/stue med udgang til have og adgang til soveværelse med skabsvæg. Stort, lækkert badeværelse med bruseniche og badekar og klinkegulv med gulvvarme.
Stort bryggers med klinkegulv, god garderobe og rigeligt med skabsplads samt nedgang til kælder med fyrrum.

Tagetagen indeholder: Stort aktivitetsrum, værelse, 2 værelser (adskilt af let skillevæg - kan nemt laves til et) værelse med mellemgang med indgang til badeværelse med bruseniche, stort værelse.

Højkildevej 11 er ikke blot et hjem, det er en mulighed for at skabe drømmen om det perfekte liv i harmoni med både fortidens charme og fremtidens potentiale.

Find mere om Ørum på denne hjemmeside:
https://www.hedenstederne.dk/oerum

Fakta om boligen
Boligareal: 288 m²
Stue/Værelser: 2/8
Kælderstørrelse: 25 m²
Plan: 3 plan
Bygget/Ombygget: 1907/1961
Grundstørrelse: 920 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.995.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.161 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.583 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.215 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Anette Banke

Indehaver, Ejendomsmægler MDE
Estate Banke
Mobil. 5183 0323

Om kommunen

INDBYGGERE

47.725

GRUNDSKYLD

7,900‰

KOMMUNESKAT

25,52%

SKOLER

21

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.594 kr./md.
Børnehave 2.571 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
173 m
Indkøb:
2,72 km
Daginstitution:
2,45 km
Skole:
2,48 km
Sport og fritid:
2,54 km
Sundhed:
4,47 km
Ladestandere:
2,53 km
Lynladere:
7,31 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Tilmeldt Fjernvarme

  Nyhed

  Åbent hus: fre 21/06 kl. 16.30 - 17.00

  Tranevej 105, 8721 Daugård

  1.695.000

  Villa | 5 vær. | 146 m2

 • Nordbygårdvej 48, 8721 Daugård

  3.495.000

  Villa | 5 vær. | 174 m2

 • Tilmeldt Fjernvarme

  Tranevej 97, 8721 Daugård

  1.895.000

  Villa | 4 vær. | 153 m2

 • Ndr Stationsvej 20, 8721 Daugård

  895.000

  Villa | 4 vær. | 122 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.