• Plantegninger

Aagade 22 9620 Aalestrup

Villa | 190 m2|7 vær.

Kontantpris 925.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.302 kr.

Flot og rummelig patricier-villa i Aalestrup

Flot og rummelig patricier-villa i Aalestrup Helt centralt (men samtidig overraskende roligt) beliggende i Aalestrup er her en villa, som er noget udover det sædvanlige. Oprindeligt var det direktørboligen for byens legendariske virksomhed, cykelfabrikanten ”Jyden”, men siden har den statelige villa bl.a. huset byens tandlægeklinik. I dag er det en rummelig og ikke mindst charmerende villa med en masse flotte detaljer, som altså nu kan blive jeres nye hjem. Planløsningen er fordelt på tre plan, med en kælder som indeholder egen indgang udefra til først et praktisk værksted, siden gang plus trappe, et stort vaskerum/bryggers og endelig to disponible rum. Stueplanet byder på entré, gang, gæstetoilet samt kontor eller værelse. Desuden badeværelse, soveværelse samt køkken i delvis åben forbindelse med en indbydende spisestue. Endelig er her en meget stor, helt regulær pejsestue med skønt lysindfald. Her er der udgang til terrasse og have, som vi vender tilbage til om et øjeblik. Først afslutter vi rundturen indenfor med at gå på førstesalen, som tilføjer gang, endnu et badeværelse, foruden tre gode værelser til boligen. Det ene af værelserne har i forlængelse heraf et disponibelt rum, som f.eks. kan fungere som walk-in. Villaen står i ganske fin stand, omend der er nogle ting, som I nok, som de nye ejere, vil vælge at bringe op til et mere nutidig udtryk. Dette er dog indregnet i den meget lave udbudspris, så her har I altså muligheden for at få virkeligt meget hus for pengene! Samtidig skal det med, at her er en lang række flotte detaljer, f.eks. sildebensgulv i spisestuen, stuklofter (plus i øvrigt en imponerende loftshøjde) samt synlige, bærende bjælker m.m. Alt i alt er disse ting med til at give en unik stemning, som I får svært ved at finde magen til. I haven er der sket en masse over de seneste år; den er stort set nyomlagt, hvilket indbefatter ny carport, fjernbetjent smedejernslåge, indkørsel og flisegang m.m. Indenfor ganske kort gå- eller cykelafstand af jeres nye hjem har I alt det, I har brug for i det daglige; skole, motions- og idrætscenter, indkøbsmuligheder i form af bl.a. bager, SuperBrugsen og Rema1000, lægehus + meget mere.

Fakta om boligen
Boligareal: 190 m²
Stue/Værelser: 2/5
Kælderstørrelse: 77 m²
Plan: 3 plan
Bygget/Ombygget: 1913/1980
Grundstørrelse: 414 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 925.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.302 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.377 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.235 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Ole Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler
Estate Aalestrup Ejendomskontor

Om kommunen

INDBYGGERE

36.012

GRUNDSKYLD

9,300‰

KOMMUNESKAT

26,30%

SKOLER

12

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.006 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
324 m
Indkøb:
350 m
Daginstitution:
126 m
Skole:
504 m
Sport og fritid:
583 m
Sundhed:
271 m
Ladestandere:
157 m
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Vestergade 58A, 9620 Aalestrup

  850.000

  Villa | 8 vær. | 198/12 m2

 • Fjernvarme

  Nygade 6, 9620 Aalestrup

  895.000

  Villa | 5 vær. | 150/80 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.