Estate Marlene Hammerborg - Hørsholm

DET ER DIT HJEM DET DREJER SIG OM – DERFOR KAN DU FORVENTE MERE AF OS!

DET ER DIT HJEM DET DREJER SIG OM – DERFOR KAN DU FORVENTE MERE AF OS!

Adresse

Usserød Kongevej 18 2970 Hørsholm

Åbningstider

Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Kontakt

Din lokale Estate ejendomsmægler i Hørsholm

Vores hjem afspejler hvem vi er. Hvordan vi lever. Hvad vi drømmer om og hvor vi er på vej hen i livet. Derfor er det afgørende, at den du taler med når du vil sælge din bolig, forstår hvad køberne leder efter. I al beskedenhed er det vores speciale.

En ny og anderledes butik

At vi mener, hvad vi siger, er du velkommen til selv at se, når du besøger os i butikken. Den er ikke indrettet som en almindelig ejendomsmæglerbutik, men så den afspejler hvem vi er og hvordan vi kan lide både at leve og arbejde. Det er i vores optik den bedste forudsætning for, at vi kan hjælpe og, hvem ved, måske inspirere dig. Både hvis du vil sælge eller er ude for at finde den helt rigtige bolig.


Lokalkendskab er afgørende
Man skal kende det område man sælger boliger i, for der kan være store forskelle fra vej til vej. Både når det gælder pris, men også hvilke argumenter, der gør forskellen på til salg og solgt. Derudover handler det om at være målrettet, vedholdende, ærlig og engageret. For når alt kommer til alt er det ikke en samling mursten vi sælger, men rammen om et godt liv.

Det modsatte af en døgnflue
Det er en af livets store beslutninger, når man skal købe eller sælge sin bolig. Både emotionelt og økonomisk. Derfor handler det om at finde den ejendomsmægler der gør dig tryg. Der kan holde det vedkommende lover. Siden 1989 har vi levet af præcis det.

Enkelhed giver resultater
Vi har stor erfaring indenfor alle typer ejendomme, og du kommer til at arbejde med den af vores mæglere, der har din boligtype som speciale og som ligeledes vil være din faste kontaktperson. Så du ved hvem du skal tage fat i og vi ved, hvad du forventer, leder efter og drømmer om. Det gør samarbejdet gnidningsfrit, at forventningerne er afstemt og at vi sammen kommer hurtigst frem til målet. Nemlig et tilfredsstillende salg af din nuværende bolig eller køb af din fremtidige.

Vi glæder os til at se dig i butikken.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 28713584

Læs mere Luk

Medarbejdere

Estate har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit/Gjensidige Forsikring
 • Willis/Dansk Boligforsikring
  Andre:
 • Berlingske Tidende
 • Børsen
 • Ugebladet Hørsholm

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit
  Forsikring:
 • Nykredit Bank
  Annoncering:
 • Berlingske Tidende
 • Børsen
 • Ugebladet Hørsholm
  Andre ydelser:
 • Ingen

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...