/-/media/estate/forretninger/koebenhavn/estate-sydhavnen-koebenhavn-sv/estate-sydhavn-nyt-forretningsbillede.jpg?rev=92f539e6c19049268312e20b8ff72996

Estate Sydhavnen

Besøg os
Borgbjergsvej 2
2450 København SV
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Kontakt os
Sociale medier:

Den mest sæglende ejendomsmægler i Sydhavnen

Estate i Sydhavnen er din lokale ejendomsmægler, der dækker hele København SV med stor succes. Vi har den højeste salgsrate i Sydhavnen. Dét betyder helt præcist, at vi sælger 97,6% af de boliger, vi tager til salg. Det er så tæt på en salgsgaranti, som man overhovedet kan komme – og en garanti andre mæglere i Sydhavnen ikke kan give.

 

Vælg en kvindedreven mæglerforretning med laserfokus

Vi er en kvindedreven virksomhed, der er stolte af vores resultater og handlekraftige team. Vores mæglere kender Sydhavnen ud og ind, hvad end det er de gode ”gamle” lejligheder i Sydhavnen eller nybyggeri som Sluseholmen, Teglholmen og Engholmene. Den solide erfaring bruger vi til at hjælpe dig, uanset om du skal købe eller sælge bolig i Sydhavnen.

Vi går altid til opgaven med ærlighed, grundighed, tillid og personlighed. Derfor kan du forvente en absolut særbehandling fra start til slut, i alle handlens faser.

Find os og din kommende ejendomsmægler med Sydhavnens bedste beliggenhed i krydset ved Borgbjergsvej og Enghavevej – eller ring til os på 3331 2450.


Start med en gratis salgsvurdering i Sydhavnen

Overvejer du at sætte din lejlighed til salg i Sydhavnen? Kom godt fra start med dit salg af bolig i Sydhavnen med en gratis salgsvurdering hos os.

Når vi udarbejder salgsvurderingen, kigger vi på boligområdet og meget mere. Vi kombinerer de hårde tal med vores lokalerfaring, og du får et indblik i, hvad din bolig kan sælges for lige nu.

 

Sådan sælger vi din bolig

Vi har ikke den højeste salgsrate i Sydhavnen for ingenting. Især i det gamle Sydhavnen er vi effektive med en gennemsnitlig liggetid på 21 dage. Sætter du din bolig til salg hos os, så kan du forvente:

  • En skræddersyet strategiplan
  • At alle medarbejdere er sat grundigt ind i din ejendom
  • Eksponering af din bolig på vores stærke sociale platforme
  • Sans for detaljen i forhold til boligens udtryk og præsentation

Når du sætter din bolig til salg hos os, så bliver boligen placeret i Estates landsdækkende Køberkartotek. Dermed bliver din bolig i Sydhavnen sendt direkte ind i indbakken hos relevante købere, der søger en lignende bolig til salg i KBH SV.

 

Bliv tryg med køberrådgivning

Der er et hav af ting at forholde sig til og mange penge på spil, når man skal købe bolig. Og det er ikke kun førstegangskøbere, der synes, at det kan være svært at overskue. Derfor giver Estate i Købehavn SV dig muligheden for at gøre brug af Estate Køberrådgivning, når du søger ny bolig. Med køberrådgivning fra Estate Sydhavnen får du:

  • Juridisk hjælp: Vi kontrollerer købsaftalen og vilkår, så du er sikret en god handel.
  • Papirarbejdet: Vi står for processen med udarbejdelser af skøde, refusionsopgørelse, tinglysning osv.

 

Find selv lejligheder til salg i Sydhavnen

Estates boligportal kan du nemt og hurtigt søge blandt alle boliger til salg i Sydhavnen. Indstil din boligsøgning i forhold til prisleje, antal kvadratmeter og boligtype, så du kun ser relevante boliger. Hvis du nemt vil have et overblik over de forskellige boligtyper i Sydhavnen, der er til salg, så kan du finde dem her:

 

Tilmeld dig Estates Køberkartotek

Vil du gerne modtage nyt om nye boliger til salg i Sydhavnen? Tilmeld dig Estates Køberkartotek og kom i gang med en effektiv boligsøgning. Du indtaster blot områder, du søger bolig i såsom Teglholmen, Sluseholmen, Engholmene eller et helt fjerde område. Du kan også sætte et minimum og maksimum for pris, kvadratmeter og andre præferencer. Du får altså kun besked om relevante nye boliger til salg – endda inden de rent faktisk sættes til salg på diverse boligportaler. Det er en smart måde at ”komme foran i køen” og få en effektiv boligsøgning.

 

Spørg din mægler om potentialet i Sydhavnen

Sydhavnen er et hurtigt voksende kvarter i København, der tidligere har været præget af at være et rustikt industri- og arbejderkvarter. Sydhavnen er stadig en stolt og traditionsrig bydel, men i dag er bybilledet også præget af det ”Store Sydhavnsløft”. Løftet indebærer blandt andet udvikling og støtte til skoler, skybrudplan, grønne oaser og byrum og ikke mindst den nyåbnede metro M4 med 4 stop i Sydhavnen.

Nye moderne boligområder

Det er svært at ignorere de mange nye, moderne og funktionelle boligområder, der gør bydelen eftertragtet.
  • Rummelige lejligheder på Sluseholmen: Find din nye lejlighed blandt de 8 mindre holme, der udgør Sluseholmen. Kom tæt på vandet med din egen badeplatform i stuelejlighederne eller nyd udsigten fra de andre etager.

  • Teglholmens moderne boliger: Gå på opdagelse blandt de mange moderne lejligheder beliggende på Teglholmen. Du finder hyggelige naturområder og et hav af fritidsmuligheder.

  • Engholmene lejligheder: Du finder lækre lejligheder beliggende i den trendy lille kanalby. Blandt de 6 individuelle boligøer finder du rige muligheder for social hygge og stille gåture.

Overvejer du at flytte til Sydhavnen, men mangler nogen, som du kan sparre ærligt med? Så giv en af vores ejendomsmæglere os et kald.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

Køberrådgivning

CVR: 42330450

    Opret dig i køberkartotek

    Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
    Tilmeld dig køberkartotek

    Overvejer du at sælge?

    Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

    Bestil salgsvurdering

    Køberrådgivning

    Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
    Læs om køberrådgivning

Læs mere om Estate Sydhavnen

Pengeinstitut
  • Nykredit
  • Totalkredit
  • alle Totalkredit pengeinstitutter
Forsikringsselskab
  • Codan
Andre
  • Morten Tingleff køberrådgivning
Finansiering
  • Provision
Forsikring
  • Provision
Andre ydelser
  • Provision
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.