/-/media/estate/forretninger/vestsjaelland/estate-slagelse/estate-slagelse.jpg?rev=c578a7dccc13420780cef5351d247ffa

Estate Slagelse

Besøg os
Rosengade 7 A
4200 Slagelse
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:
Kontakt os
Sociale medier:

Velkommen til Estate Slagelse

Din lokale Estate ejendomsmægler i Slagelse

Uanset om du skal sælge eller købe bolig, skal det føles rigtigt. Det er ikke altid byens største mægler, der er den bedste – valget af ejendomsmægler er ofte et spørgsmål om tillid, omkostninger og resultater, men den personlige relation og mavefornemmelsen skal være god.

Derfor lægger vi hos Estate Slagelse stor vægt på at hjælpe dig trygt og bekvemt gennem hele bolighandlen fra start til slut, så du slipper for unødvendige bekymringer.

 

Personlig kontakt i højsædet

Hos Estate Slagelse prioriterer vi i særlig grad den personlige kontakt. Vi ved, hvor stor en beslutning det er at handle bolig. Som sælger skiller du dig af med et hus fyldt med minder – og som køber står du over for et nyt kapitel i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du ser os som din personlige rådgiver, der trygt kan navigere dig gennem forløbet.

Estate Slagelse drives af indehaver og ejendomsmægler Lars Joachim Hansen, der har 15 års erfaring som ejendomsmægler, hvor den seneste årrække har været i Slagelse med over 300 handler på lidt over fire år.

 

Vi hjælper både købere og sælgere

Hos Estate Slagelse kan vi hjælpe dig – både hvis du skal sælge og købe.

Kommer du til os som sælger, varetager vi både vurdering, fremvisning og selve salget af din bolig. På kontoret udarbejder vi sammen med dig en individuel salsstrategiplan, der er skræddersyet efter dine behov for enten at købe eller sælge. Vi gør os umage med at målrette vores rådgivning efter din specifikke livssituation, og vi gør en dyd ud af personlige fremvisninger, hvor vi tager os ordentlig tid til dialog og refleksion.

Kommer du til os som køber, kan vi hjælpe dig med at finde drømmeboligen i eller omkring Slagelse. Det sker gennem en grundig behovsevaluering, hvor vi med afsæt i dine drømme og ønsker kan definere din drømmebolig, og hvor du bedst finder. Byen har et bredt udvalg af både lejligheder, rækkehuse og villaer, og har vi ikke boligen til salg, så arbejder vi gerne efter at få det.

Vi tilbyder også køberrådgivning til dig, der ønsker tæt rådgivning i købsfasen. Med køberrådgivning får du bl.a. hjælp til pristjek, gennemgang af vigtige dokumenter og mulighed for vores hjælp til prisforhandling med sælgers mægler. Ring til os, hvis du ønsker at vide mere om dine muligheder for køberrådgivning.

Estate er en del af Nykredit-koncernen. Det betyder, at du ved at bruge os som mægler kan få hjælp til finansiering af din bolig gennem et tæt samarbejde med Totalkredit og Nykredit.

Ønsker du en mægler med mange års erfaring og et nært lokalkendskab til Slagelse? Så lad os vise, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre.

Køberrådgivning

CVR: 42125245

    Opret dig i køberkartotek

    Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
    Tilmeld dig køberkartotek

    Overvejer du at sælge?

    Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

    Bestil salgsvurdering

    Køberrådgivning

    Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
    Læs om køberrådgivning

Læs mere om Estate Slagelse

Realkreditinstitut
  • Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Codan & Gjensidige
Andre
  • Fotograf Jan Book
  • aviser
  • CCT salesbooster
  • Conmedia
  • Boligsiden.dk
Finansiering
  • Totalkredit
Forsikring
  • Codan
  • Frida & Gjensidige
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.