Estate Læsø – John Andersen

Vi yder en ekstraordinær indsats, når din bolig skal sælges!

Vi yder en ekstraordinær indsats, når din bolig skal sælges!

Adresse

Hovedgade 83 b 9940 Læsø

Åbningstider

Kontakt

Din lokale Estate ejendomsmægler på Læsø

Hos Estate mæglerne John Andersen ligger vi ikke på den lade side, når vi sælger din bolig eller landejendom. Når du vælger os, kvitterer vi for tilliden ved at yde en ekstraordinær indsats med din handel.
Vi hænger os ikke i en normal 37 timers arbejdsuge, men bruger den tid der skal til, når din bolighandel skal gennemføres med det bedst mulige resultat.

Vi går ikke på kompromis med salgsmaterialet. En gennemarbejdet præsentation med store flotte billeder på Estate mæglernes hjemmeside og landets mest besøgte boligportaler, bliver suppleret med en iøjnefaldende og veltilrettelagt annoncering. Det giver resultater!

Erfaring og lokalkendskab i top
Som 3. generation i en ejendomsmæglerfamilie fra Vendsyssel har vi erfaringen og lokalkendskabet ikke kun fra området omkring Brønderslev, men også fra store dele af Vendsyssel.

Som Estate mæglere er vi med i en af Danmarks store mæglerkæder, hvilket betyder, at vi er helt i front inden for markedsføring, efteruddannelse og boligfinansiering, hvor vi gennem samarbejde med Nykredit og lokale pengeinstitutter sikrer dig den bedst mulige finansiering af boligen.

Begynd dine overvejelser med en uforpligtende salgsvurdering fra os. Så får du et seriøst bud på din ejendoms handelsværdi, og ligeledes en gennemgang af hvad der skal til, for at få den solgt. Vi arbejder naturligvis efter Solgt eller Gratis princippet.

Med venlig hilsen

John Andersen
Ejendomsmægler MDE

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 78737514

Læs mere Luk

Medarbejdere

Estate har 0 boliger til salg

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • inst.
  Pengeinstitut:
 • penge
  Forsikringsselskab:
 • forsikrin

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • fin
  Forsikring:
 • fors
  Annoncering:
 • ann

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.