• Plantegninger

Rønstrupvej 11 Of Ågerup, 2750 Ballerup

Fritidsbolig | 60 m2|3 vær.

Kontantpris 1.699.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.214 kr.

Flot og velholdt fritidshus med fantastisk beliggenhed

Drømmer I om jeres helt eget sted, hvor rolige omgivelser og højt til himlen udgør kulissen for weekender og ferier, der skal tilbringes med fingrene i jorden eller snuden i en bog? Så skal I ikke lede længe, for dét er netop det, der venter jer med et fritidshus lige uden for Ballerup.

Det er på Rønstrupvej 11, at de gode solskinsdage skal tilbringes. Allerede fra gaden af vil I kunne fornemme den gode stemning, for huset tager sig ud i ægte sommerhusstil med sortmalet træfacade og hvide vinduesrammer.

I bydes velkommen på grunden af en stenbelagt indkørsel, hvor lågen fører ind til den lukkede have, som er dejlig overskuelig samtidig med at den giver plads til både legehus, boldspil og højbede. Aftensmåltiderne skal naturligvis nydes på det dejlige terrassemiljø, der strækker sig fra syd til vest.

Indenfor dækker planløsningen over 60 kvadratmeter, som tager sin begyndelse i entréen. Herfra passerer I to værelser, et brusebadeværelse samt køkkenet på vej til de to stuer. Hele huset emmer med sin træbeklædning og gode fællesarealer af sommeridyl - og så står det hele lyst og ganske nydeligt.

Komforten er i top, hvilket blandt andet ses i køkkenet, der er udstyret med integrerede hårde hvidevarer og godt med skabsplads, mens behagelige farver skaber ro om madlavningen. Badeværelset tager sig lige så pænt ud med vaskeskab, separat brus og plads til vaskefaciliteter.

Der er lagt op til hyggelige stunder, også når det gælder beliggenheden. Nær adressen finder I f.eks. både en stor og veletableret legeplads fra 2018, petanquebaner såvel som Smørum Golfklub. Derudover er der rig mulighed for at komme udenfor med grønne arealer tæt på samt cykelafstand til Råmosen, Vestskoven og den økologiske gårdbutik Grantoftegaard. Slutteligt sikres praktikken med nemme busforbindelser til Ballerup Centrum, hvor I finder spisesteder, specialbutikker, Ballerup Centret og S-tog mod København.

Fakta om boligen
Boligareal: 60 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/2
Bygget/Ombygget: 1992
Grundstørrelse: 450 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.699.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.214 kr.
Udbetaling 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.884 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.860 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Matias Egelund

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Ballerup-Smørum
Mobil. 2133 1130

Om kommunen

INDBYGGERE

51.237

GRUNDSKYLD

8,300‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

5

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.773 kr./md.
Børnehave 2.025 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
454 m
Indkøb:
686 m
Daginstitution:
849 m
Skole:
1,24 km
Sport og fritid:
852 m
Sundhed:
1,46 km
Ladestandere:
1,07 km
Lynladere:
2,83 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Rønstrupvej 66, Of Ågerup, 2750 Ballerup

  1.395.000

  Fritidsbolig | 3 vær. | 57 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.