/-/media/estate/forretninger/fyn/estate-strandstoft-middelfart/estate-strandtoft_middelfart-forretningsfoto.jpg?rev=322c88654e124bbfa9b7b28dc94fa87a

Estate Strandstoft A/S - Middelfart

Besøg os
Viaduktvej 4
5500 Middelfart
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:
Kontakt os
Sociale medier:

Estate Strandstoft – Din lokale ejendomsmægler i Middelfart

MERE END ”BARE” EN EJENDOMSMÆGLER

Hos Estate Strandstoft har vi mere end 25 års erfaring med boligsalg og juridisk rådgivning. Vi kan hjælpe dig hele vejen rundt om både boligkøb, boligsalg, testamenter, ægtepagter og meget mere. 
Vi er uddannede ejendomsmæglere, køberrådgivere samt juridiske rådgivere via Dansk Ejendoms-mæglerforening. Derudover har vi udvidet rådgiverforsikring via HDI Global Speciality.

 

VI TILBYDER:

SALG AF DIN EJENDOM

Estate Strandstoft er din lokale ejendomsmægler og den mest ambitiøse i området. Vi tilbyder en gratis salgsvurdering, og vi er optaget af, at sikre vores kunder førsteklasses service. Og med alt hvad vi gør, er det vores ambition, at vores kunder skal føle sig trygge og taget godt i hånden hele processen igennem. 


KØBERRÅDGIVNING

Vi tilbyder certificeret køberrådgivning og støtter dig gennem hele bolighandlen. Det indebærer, at vi gennemgår boligens papirer og tilstandsrapporter, hjælper med forhandling og udarbejdelse af skøde og tinglysning m.v.. Kort sagt hjælper vi dig med alt. På den måde sikrer vi, at processen bliver så enkel og overskuelig for dig som overhovedet muligt. 


TESTAMENTER

Når du handler bolig, uanset om det er køb eller salg, er det et godt tidspunkt at gennemgå dine arveforhold og sikre din samlever/ægtefælle eller børn i tilfælde af, at det værst tænkelige scenarie skulle indtræffe. Vi gennemgår arveloven med dig og tager en snak om, hvordan du ønsker tingene lavet. Vi klargør dit testamente og sender dig trygt til notar. 


SAMEJEOVERENSKOMST
 

Hvad sker der når 2 unge mennesker, som ikke er gift, køber deres første bolig sammen, hvis en af dem tragisk går bort? Det kan virke helt forkert at tænke tanken, men nogle gange er det godt at sikre både sig selv og hinanden i forbindelse med et huskøb. Og her kan vi hjælpe.


ÆGTEPAGT

Skal I begge stå på skødet? Er I en sammenbragt familie med ”dine og mine børn”? Er den ene af jer selvstændig? Skal der etableres særeje? Vi tager en snak om, hvordan I er stillet uden ægtepagt og hvordan vi kan sikre, at det I ønsker, også er det som sker, den dag en af jer f.eks. går bort. 


FREMTIDSFULDMAGTER

Fremtidsfuldmagter har vundet frem de seneste år. Kort fortalt handler det om at sikre, at skulle en af jer blive dement eller midlertidigt ligge i koma, så kan den anden part eller dine børn, søster eller ven varetage dine økonomiske interesser m.v. uden at de skal omkring Familieretshuset. 


SKØDESKRIVNING

Har du selv fundet din bolig, uden den står til salg hos en ejendomsmægler? Skal du skilles og købe din ægtefælle ud af huset? Skal børnene overtage din bolig? Uanset hvilken situation du står i med en ejendom, der skal skifte hænder, kan vi hjælpe og sikre dig, at der er taget højde for alting – både før, under og efter overdragelsen.

#Markedsledende #Støtlokalt #Gørenforskel #Minejendomsmægler

Kontakt os allerede i dag og lad os ta en snak om hvordan vi kan hjælpe netop dig. 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

 

 

Køberrådgivning

CVR: 35145338

    Opret dig i køberkartotek

    Med Estates landsdækkende køberkartotek, får du adgang til alle de boliger, vi har til salg.
    Tilmeld dig køberkartotek

    Overvejer du at sælge?

    Få en gratis salgsvurdering af din bolig og kom ét skridt tættere på at realisere dine drømme om et nyt hjem.

    Bestil salgsvurdering

    Køberrådgivning

    Få professionel Køberrådgivning, når du skal købe dit nye hjem. Find din køberrådgiver her
    Læs om køberrådgivning

Læs mere om Estate Strandstoft A/S - Middelfart

Pengeinstitut
  • Nykredit
  • Middelfart Sparekasse
Forsikringsselskab
  • Dansk Boligforsikring
  • Codan
Andre
  • Strømlinet
Finansiering
  • ja
Forsikring
  • Ja
Andre ydelser
  • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Estate har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.