• Plantegninger

Langsand 218 6960 Hvide Sande

Fritidsbolig | 50 m2|3 vær.

Kontantpris 1.275.000 kr. Ejerudgift pr. md. 3.090 kr.

Boligen: Nyopført, charmerende, farverig råhus i hjertet af Hvide Sande, direkte ved den spændende "Tysker-havn" ved Ringkøbing Fjord, som er kendt for sin helt unikke stemning, havnemiljø og flotte lystbådehavn. Ferieboligerne er omkranset af et typisk vestkystlandskab med klitter, marehalm sandstrand og Vesterhavet indenfor få minutters gang herfra. Projektets ferieboliger raffineres ved deres farvekoordinerede facader i rød, grøn eller sort og tagpap i matchende farve. Ferieboligen er en del af foreningen af ejere i Langsand Langs Sand, som er kendetegnet ved en helt unik arkitektonisk fremtræden baseret på arkitektens materialevalg tidssvarende og moderne indretning, samt et nærområde med små kanaler og maritim stemning.
Indretning: 1 plan, med Entre. Kombineret køkken og opholdsstue med adgang til stor syd-vest vendt træterrasse på 28 kvm. Soveværelse.Værelse. Badeværelse. Til lejligheden hører egen P-plads og et lille integreret skur på 1 kvm.Byggeriet afleveres som råhus:Som et alternativ til en fuld færdig feriebolig, kan der leveres et råhus hvor køber selv foranlediger at boligen færdiggøres indvendigt og færdigmeldes med tilhørende BBR m.m. Udvendigt leveres råhuset færdiggjort så det ved overtagelsen fremtræder ensartet i forhold til de allerede eksisterende boliger.
Ved et råhus er følgende medregnet:-- Udvendig klimaskærm udført i træelementer med facader af trykimprægneret fyrretræ overfladebehandlet i rød-, grøn- eller sort farve og med ubehandlede felter (patinering via luft). Råhuset leveres udvendigt færdiggjort med malearbejde, tagpap i farve matchende bygning, tagrender/nedløb, vinduer og udvendige døre, målerkasse m. tilslutning samt træterrasse/lævæg i ubehandlet trykimprægneret træ. Endvidere lægges der græsarmeringssten ved p-plads og monteres pullert med lys ved vej. Indvendigt terrændæk inkl. gulvvarme og styring hertil samt tavle til el. Indvendige vægge og skillevægge udført i ubearbejdede fermacell plader. Der indlægges fiber til internet afsluttet ved box ved fordør.
Ved et råhus er følgende IKKE medregnet: - Indvendig spartling og malerarbejde, indvendige døre samt fodlister /gerigter, klinker/fliser samt gulv, levering/montering af al inventar og hvidevarer, lofter, nedstropninger over værelser/entre/badeværelse samt krydsforskalling i køkken/stue, dampspærre i badeværelse, levering og montering af VVSsanitet, levering og montage af alle kabler,kontakter,spot og lampeudtag, herunder også for udvendig lys på huset, ventilation vedr. badeværelse/emhætte (kabelføring, rør, gennembrydning af ydervæg), samt tilslutninger for fibernet i teknikrum og router.

Fakta om boligen
Boligareal: 50 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/2
Bygget/Ombygget: 2024
Grundstørrelse: 1 m²
Andre fakta:
 • Parkering
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.275.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.090 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.630 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.068 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Hans Jørgen Lauridsen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Vestjylland ApS – Ringkøbing
Mobil. 2337 0346

Om kommunen

INDBYGGERE

56.218

GRUNDSKYLD

16,400‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.009 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
305 m
Indkøb:
806 m
Daginstitution:
2,64 km
Skole:
257 m
Sport og fritid:
67 m
Sundhed:
656 m
Ladestandere:
250 m
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

  Køberkartotek

  Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
  Læs mere

  KøberRådgivning

  Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
  Læs mere

  Formuerådgivning

  Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
  Kontakt os

Lignende boliger

 • Langsand 214, 6960 Hvide Sande

  1.275.000

  Fritidshus | 3 vær. | 50 m2

 • P Chr Dahls Vej 6, Bjerregaard, 6960 Hvide Sande

  1.098.000

  Fritidshus | 3 vær. | 60 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.