• Plantegninger

Mågevej 6 6960 Hvide Sande

Villa | 80 m2|4 vær.

Kontantpris 1.595.000 kr. Ejerudgift pr. md. 923 kr.

Huset: Her er virkelig tale om et helt ualmindeligt velholdt og rummeligt byhus med et samlet areal på ialt 160 kvm. fordelt på 80 kvm. i stueplan og en "høj" kælder på ligeledes 80 kvm. + lille fritliggende redskabsskur. Huset gennemgik i 2016/2017 en meget omfattende og næsten gennemgribende modernisering både ude og inde, og fremstår i dag i meget høj moderniseringsgrad både i stueplan og kælder, og huset er desuden beliggende på en skøn græs- og flisebelagt, total ugeneret lukket 490 kvm. grund på en lille rolig blind vej i det centrale Hvide sande, med store virkelig skønne ugenerte terrassearealer med bl.a. vildmarksbad og udebruser. Beliggenheden er central, tæt ved supermarked og bager og i gå-afstand til havet. I forbindelse med modernisering i 2016/17 er huset desuden efterisoleret og opvarmes via fjernvarme fra et af landets absolut billigste fjernvarmeværker, Hvide Sande Fjernvarmeværk.
Området: Turist- og fiskeribyen Hvide Sande er beliggende mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen byder på et stort udvalg af forretninger, børnepasning, skoler, svømme- og idrætshal, idrætsanlæg samt vandskibane og windsurfing. Byen er kendetegnet ved det charmerende og maritime havnemiljø samt en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande. Ligeledes er der nem adgang til stien langs Ringkøbing Fjord, der også fører ned langs "Tysker-havnen" hvor de lokale fjordfiskere lander friske fisk. Indretning: Lys entre med plads til fod- og overtøjet, samt med trappe til kælderen. Pænt lyst KVIK-køkken med åben forbindelse til lys og rummelig spise- og opholdsstue med laminatgulv og gulvvarme. Lyst badeværelse med bruser og gulvvarme. Stort soveværelse med 3 skabe, laminatgulv og udgang til stor træterrasse. Værelse med 3/4-seng, skab og tæppegulv. Kælderen, der er med fin loftshøjde, har samme flotte stand, som stueplan (dog uden at være officielt godkendt som bolig) indeholder: Stort "soveværelse" med tæppegulv, børneseng og dobbeltseng, Stort lækkert nyt badeværelse med gulvvarme og bruseniche, Stort vaskerum med HTH-inventar, klinkegulv og vaskemaskine og tørretumbler. Stort "værelse" med tæppegulv. Fint disponibelt rum til opbevaring mv. Udlejning: Huset anvendes af nuværende ejer i størstedelen af året, som feriebolig af nuværende ejer, som derudover har huset tilmeldt udlejning til turister fra ultimo juni til primo oktober via Feriepartner Hvide Sande. I 2023 var lejeindtægten til ejer, for denne periode kr. 47.000,- + forbrug. Huset har stort potentiale for øget udlejning ved mere intensiv udlejning. Huset egner sig p.g.a. den høje moderniseringsgrad og gode kælder, bestemt også til helårsbolig for familien.

Fakta om boligen
Boligareal: 80 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 65 m²
Bygget/Ombygget: 1957
Grundstørrelse: 490 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.595.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 923 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.213 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.359 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Hans Jørgen Lauridsen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Vestjylland ApS – Ringkøbing
Mobil. 2337 0346

Om kommunen

INDBYGGERE

56.218

GRUNDSKYLD

16,400‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.066 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
207 m
Indkøb:
396 m
Daginstitution:
1,99 km
Skole:
503 m
Sport og fritid:
573 m
Sundhed:
104 m
Ladestandere:
455 m
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

  • Ringen 13, 6960 Hvide Sande

    1.495.000

    Villa | 5 vær. | 191/140 m2

  • Apollovej 65, 6960 Hvide Sande

    1.095.000

    Villa | 7 vær. | 174 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.